Stand van zaken padelbanen

27 januari 2024


Op 2 december zijn de padelbanen officieel geopend en we kunnen nu al zeggen dat het een succes is! Het heeft gezorgd voor ruim 50 nieuwe leden en 41 potentiële leden (deze zijn nu aan het lessen en besluiten daarna of ze lid worden).

Ook de verhuur loopt als een trein. De geluidsoverlast die door sommigen verwacht werd is gelukkig uitgebleven en er wordt goed gebruik gemaakt van de lessen die Tennisschool Joy aanbiedt. 

De banen kunnen gebruikt worden door leden die hebben aangegeven dat ze padel bij hun lidmaatschap opnemen en zijn ook beschikbaar voor verhuur aan niet leden. De baan kan gehuurd worden voor 25,- per uur. 

Wil je als lid padellen met iemand die (nog) geen lid van Deuce is, dan kan deze als introducé worden opgegeven. Hiervoor wordt 6,- per introducé gerekend. 

Als je van plan bent te spelen met een introducé, laat het ons dan weten via een e-mail naar [email protected] of stuur een WhatsApp-bericht naar Hans de Porto. 

Vanaf het najaar zouden de banen ook ingezet kunnen worden voor de competitie. Mochten er teams zijn die hier interesse in hebben dan horen we dat graag! Laat dit even weten in een mail naar [email protected] of als reactie op deze mail.

Vriendelijke groet,
Bestuur T.V Deuce 

Nieuwscategorieën